Δελτίο Τύπου ”Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης” στη Χίο

Αη Νικόλας
11 Αυγούστου 2016
rio 2016
Ιστιοπλοΐα Rio 2016 Αποτελέσματα
11 Αυγούστου 2016

Δελτίο Τύπου ”Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης” στη Χίο

chios2

 

xios

Δελτίο Τύπου

«Σας περιμένουμε στη Χίο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης»

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης που θα γίνει στη Χίο από τις 28 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου και διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ο.Χ. Δημήτρης Τέττερης δήλωσε για τη διοργάνωση: «Στις 28 Αυγούστου, ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας στο νησί μας, εδώ στην Χίο.

Ήδη 18 σκάφη βρίσκονται στην επίσημη λίστα συμμετοχών, ενώ αναμένουμε ακόμη περισσότερα. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου σε συνεργασία με την Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης, όμως τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και οι επαγγελματίες της Χίου, βρίσκονται στο πλευρό μας, για την εξασφάλιση μίας πετυχημένης διοργάνωσης.

Το Επιμελητήριο Χίου, η ΟΕΒΕ Χίου και το Λιμενικό Ταμείο της Χίου βρέθηκαν από την πρώτη ημέρα κοντά στην διοργάνωση. Το ίδιο έχουν πράξει και οι επαγγελματίες της Χίου με την πολύτιμη συνδρομή τους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε την πολύ καλή παράδοση στην διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων. Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε τον υπέροχο θαλάσσιο στίβο της Χίου, να γευτούμε τις πλούσιες και ξεχωριστές γεύσεις τις και να γνωρίσουμε την παράδοση της. Η καπετάνισσα του Αιγαίου ανοίγει πανιά, εδώ στην Ανατολική πλευρά του Αιγαίου στην ανατολική πλευρά της Ελλάδας” 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC, τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού, στο κανάλι Χίου – Τσεσμέ. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και για ξένες συμμετοχές και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ξένα πληρώματα.

Δείτε εδώ το promo video του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ciFGYZ-yfsg&feature=youtu.be

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

http://www.chiorc.gr/offshore2016

www.facebook.com/greeknationalchampionship2016

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com