Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

ar21
Aegean Regatta 2016 – Αποτελέσματα 1ης Ιστιοδρομίας
22 Αυγούστου 2016
laser euro croatia
Euro 2016 U21 Croatia Ελληνικές Συμμετοχές – Αποτελέσματα
23 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

παρέλαση

Στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν ακόμη τα ιδανικά του ευ αγωνίζεστε και η δύναμη της Ελληνικής ψυχής. Αυτό το απέδειξαν περίτρανα οι Έλληνες αθλητές στο Ρίο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής που εκπροσώπησαν άξια την χώρα που “γέννησε” τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλοι θα θυμούνται στο Ρίο,

την Χρυσή Άννα Κορακάκη που με την προσπάθεια της έδειξε ότι οι Έλληνες δεν χρειάζονται πολλά για να μεγαλουργήσουν. Την καταπληκτική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια που έφτασε το τέλειο. Το χρυσό άλμα της Κατερίνας Στεφανίδη που με την απλότητα της έδειξε το ήθος των Ελλήνων αθλητών. Τον Σπύρο Γιαννίωτη που έμαθε σε όλο τον κόσμο τι θα πει Ελληνική παλικαρίσια ψυχή. Τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή που αγωνίστηκαν σκληρά και για άλλη μια φορά απέδειξαν το μεγαλείο της Ελληνικής Ναυτοσύνης.

Η Ελλάδα κατέκτησε έξι μετάλλια και πέτυχε την 5η καλύτερη της εμφάνιση στην ιστορία της διοργάνωσης. Στην τελετή λήξης, κρατώντας την Ελληνική σημαία την παρέλαση των αθλητών άνοιξε η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

Στο κατάμεστο γήπεδο Μαρακανά, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας της χώρας που “γέννησε” τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παιδική χορωδία τραγούδησε τον Ολυμπιακό ύμνο, σε σύνθεση του Σπύρου Σαμαρά και ποίηση του Κωστή Παλαμά, που συντέθηκε για τους πρώτους σύγχρονους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 1896.

ελληνική σημαίακορακακηπετρουνιαςστεφανιδηγιαννιωτηςμαντης καγιαλης

Πέππα Ειρήνη

bridgesailing.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com