ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

BRIDGESAILING.COM


Το μοναδικό site δίπλα στον ιστιοπλόο!


…...Από μικρός την αγαπούσα τη θάλασσα. Τα πρώτα βήματα μου να ειπείς, στο νερό τα έκαμα. Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν ένα κουτί από λουμίνια μ’ ένα ξυλάκι ορθό στη μέση για κατάρτι, με δυο κλωστές για παλαμάρια, ένα φύλλο χαρτί για πανάκι και με την πύρινη φαντασία μου που το έκανε μπάρκο τρικούβερτο. Πήγα και το έριξα στη θάλασσα με καρδιοχτύπι. Αν θέλεις, ήμουν και γω εκεί μέσα.........Ανδρέας Καρκαβίτσας
Η Θάλασσα .Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα bridgesailing.com. Μια προσπάθεια, απόρροια της βαθιά ριζωμένης αγάπης μας προς τη θάλασσα, μια προσπάθεια αφιερωμένη με αγάπη και σεβασμό στην ιστιοπλοΐα και τους ανθρώπους της.

Ο λαός μας, ο τόπος μας, η πατρίδα μας είναι ένα με τη θάλασσα. Την έχουμε ανεξίτηλα γραμμένη στο αίμα μας και στην ψυχή μας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είμαστε υπερήφανοι για τη ναυτοσύνη μας και τους καπεταναίους μας. Από μικρά παιδιά, μας ''τραβάει'' το απέραντο γαλάζιο των θαλασσών μας .

Αυτή η σχέση μας με τη θάλασσα έχει φέρει τους Έλληνες εφοπλιστές στην πρώτη θέση παγκοσμίως, αυτή η σχέση έχει οδηγήσει σε ναυτικά κατορθώματα και επιτυχίες πολλούς Έλληνες ιστιοπλόους, όπως τους ωκεανοπλόους Αντώνη Βασιλειάδη , Σάββα Γεωργίου και τον Γιώργο Γκρίτση . Τους ολυμπιονίκες μας Κωνσταντίνο , Εσκιντζόγλου , Ζαίμη , τους Μπουντούρη Γαβρίλη και Ραπανάκη καθώς και τον Νίκο Κακλαμανάκη και άλλους .

Πιστεύουμε πως η παρουσίαση και η συνέχεια της ναυτικής τέχνης και της ιστιοπλοΐας είναι απαραίτητα στοιχεία για τη συνέχεια της κουλτούρας μας και του πολιτισμού μας . Θέλουμε να προβάλουμε και να δώσουμε βήμα στους συνεχιστές της ναυτικής μας παράδοσης, τους ιστιοπλόους, αλλά ακόμα και αυτούς των μικρών μηχανοκίνητων σκαφών με το αστείρευτο μεράκι και τη δυνατή αγάπη για τη θάλασσα. Θέλουμε να συμβάλλουμε να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος κοντά στη θάλασσα και το ναυταθλητισμό αλλά και τη ναυτική ψυχαγωγία. Αυτός είναι ο σκοπός του bridgesailing.com

Κόρες και γιοι του Ποσειδώνα, καλώς ορίσατε και καλές θάλασσες.

Σπύρος Μήτσου
bridgesailing.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com