Την Κυριακή 1Ιουλίου 2018 και ώρα 11:30πμ, δόθηκε η εκκίνηση του Cyclades Regatta 2018. Η πρώτη ιστιοδρομία ήταν από την Κέα, μέχρι το λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου. Οι ήπιες καιρικές συνθήκες δοκίμασαν την τέχνη και την υπομονή των αγωνιζόμενων. Η ιστιοδρομία ολοκληρώθηκε στις 14:30 την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Στην κατηγορία ORCI, ο πρώτος νικητής είναι το σκάφος “ADRA” του ΝΑΟΒ, με την Ζηνόβιο Δημητριάδη.

Στην κατηγορία ORC Club, στη κατηγορία, ο νικητής ήταν το σκάφος “PARALOS” με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μπουσούνη του ΝΟΕΦ, ενω στην Β κατηγορία, ο νικητής ήταν το σκάφος “ΑΛΚΥΩΝ” του ΝΑΟΒ, με κυβερνήτη τον Γιώργο Λούνδρα. Τέλος, στην Γ κατηγορία ο νικητής ήταν το σκάφος “ΟΝΑΡ” του Ι.Ο.Χαλκίδος, με κυβερνήτη τον Βασίλη Παπαϊακώβου. Το πρώτο σκάφος που διέσχισε την γραμμή τερματισμού, ήταν το “LAVORO-ALTAXIS” του ΝΑΟΕΦ, με κυβερνήτη τον Νίκο Ευθυμίου.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου διεξήχθη η δεύτερη ιστιοδρομία Inshore του αγώνα, στο κόλπο του Αδάμαντα.

Στην κατηγορία ORCI, ο πρώτος νικητής είναι το σκάφος ERYTOS II με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο του ΝΟΠΦ.

Στην κατηγορία ORC Club, στη κατηγορία νικητής ήταν το σκάφος ECHIONAS του ΝΟΠΦ με κυβερνήτη το Γιώργο Μητρόπουλο. Στη κατηγορία Β νικητής ήταν το σκάφος BLUE LINE του ΣΕΑΝΑΤΚ με κυβερνήτες Δ. Οικονομόπουλο – Μ. Αγγεκάκη. Στην κατηγορία Γ νικητής ήταν το σκάφος LAST LOVE του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη το Βσίλη Γέρανδρο.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα

Race1 – ORCI

Race 1 – ORC Club

Race 2 – ORCI

Race 2 – ORC Club

ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)

RACE 1 – 2 ORCI

RACE 1 – 2 ORC Club

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com