ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Β. ΣΤΑ «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2017»

IMD2017_greece-001
«Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου». Η ιστορία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού 1821-1945.
16 Μαΐου 2017
superyacht
Επερχόμενοι Διεθνείς Αγώνες
17 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Β. ΣΤΑ «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2017»

ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΪΟΥ 2017

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Β. ΣΤΑ «ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2017»

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2017, ο αθλητής του ΝΑΟΒ και μέλος της Εθνικής ομάδας, Πάτροκλος Μανδηλάρης, κατέλαβε την 1η θέση στον αγώνα με την επωνυμία “Παστρικάκεια 2017” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων σε συνεργασία με τον ΝΟΕ και τον ΙΟΠ.

Ο αγώνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού συγκεντρώνει όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων ιστιοπλόων. Ο Πάτροκλος κατάφερε λοιπόν, ανάμεσα σε 104 αθλητές στην κατηγορία του, να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο Optimist κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ισχυρό Βοριοδυτικό άνεμο το Σάββατο και ασθενή με μεταβολές την Κυριακή.

Με δυο μετάλλια τα Laser του ΝΑΟΒ στον αγώνα “Παστρικάκεια 2017”.

Τα δυο κορίτσια του ΝΑΟΒ, Μαρίνα Καγιαλή και Βικτωρία Σμυρνιούδη, κατάφεραν να πλασαριστούν στο βάθρο. Συγκεκριμένα η Μαρίνα Καγιαλή πήρε τη 2η νίκη στα Κορίτσια Laser 4,7 και η Βικτωρία Σμυρνιούδη τη 2η θέση στις Γυναίκες στην κατηγορία Laser Rdl. Η Βάρβαρα Πόρτολου δείχνει την ανοδική της πορεία στα Laser 4,7 και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει και εκείνη στους επόμενους αγώνες.  Ο Νίκος Γκιώνης τερμάτισε στην 6η θέση στα Αγόρια Laser 4,7.

Επίσης η ανερχόμενη κλάση Lightning του ΝΑΟΒ έδωσε το παρόν κατακτώντας την 3η θέση με Κυβερνήτη τον Hemming Lauri και πλήρωμα τους Kimmo Aromaa και Mika Aromaa.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com