Κραβαριώτη: Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος θα θυμούνται την Πάτρα

μεταλλια
European Youth Championships & Trophy 2018 – Αιμίλιος Μόνος και Δικαίος Κερκουλάς στα μετάλλια
14 Απριλίου 2018
????????????????
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συμμετοχή του Ι.Ο.Πατρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7
16 Απριλίου 2018

Κραβαριώτη: Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος θα θυμούνται την Πάτρα

180415_laser

Με την Τελετή Λήξης ολοκληρώθηκε και τυπικά στην Πάτρα η διοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7. Οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Κλάσης Laser και οι 320 ιστιοπλόοι από 40 χώρες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, τον θαλάσσιο στίβο και τις χερσαίες εγκαταστάσεις.

«Όλες αυτές τις ημέρες ο Πατραϊκός Κόλπος γέμισε με ιστιοπλοϊκά πανιά. Ως Όμιλος αυτός είναι και ο στόχος μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να γνωρίσει και να αγαπήσει αυτό το τόσο ωραίο άθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ομίλους, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που όλες αυτές τις ημέρες υπερβάλλαν εαυτόν και ήταν η ψυχή του πρωταθλήματος», δήλωσε πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Όμίλου Πάτρας – Ρίου «Ιάσων» και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σπύρος Κρότσης.

Τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι αποτέλεσαν την αφορμή για να στήσει η νέα γενιά της ιστιοπλοΐας μας τη δική της γιορτή. Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αιμίλιος Μόνος και στην τρίτη ο Δικαίος Κερκουλάς. Όλα τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο http://www.europeanlaser47.eu/results/ .

«Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος για την κατηγορία των Laser θα θυμούνται ότι πέρασαν από τον Πατραϊκό κόλπο. Εδώ αγωνίστηκε η νέα γενιά του αθλήματος και παρακολουθήσαμε ωραίους αγώνες και αθλητές με πολύ ταλέντο. Ελπίζω και εύχομαι ότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει μόνο την αρχή για την περιοχή», δήλωσε η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Βιργινία Κραβαριώτη.

www.europeanlaser47.eu

contact: europeanlaser47.eu@gmail.com press: Europeanlaser47.media@gmail.com

fb: 2018 european youth championships laser 4.7 twitter:@2018 Europeanlaser47

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com