Στοχεύοντας την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Finn – Γιάννης Μιτάκης

The first stop of World Sailing's 2017 World Cup Series will see over 450 competitors race across the ten Olympic classes from Regatta Park at Coconut Grove, Miami from 24 – 29 January. Image free of editorial rights. @Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing
March 2018 Events
1 Μαρτίου 2018
hmrt icarus
To Hellenic Match Racing Tour επιστρέφει δυναμικά με περισσότερους αγώνες και ομάδες!
2 Μαρτίου 2018

Στοχεύοντας την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Finn – Γιάννης Μιτάκης

Regatta Park, Miami, USA is hosting more than 500 sailors from 50 nations for the second of four regattas in Sailing’s 2018 World Cup Series. Held from 21-28 January 2018, racing will be held in all ten of the Olympic events. © Richard Langdon/Sailing Energy/World Sailing

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα του ΜΑΙΑΜΙ που ήταν στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλου της World Sailing, ο Γιάννης Μιτάκης βάζει σαν στόχο μία ακόμα διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn που θα γίνει σε λίγες μέρες στο Cadiz της Ισπανίας.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος σχεδιάζει προσεκτικά κάθε του βήμα, αλλά και κάθε συμμετοχή του σε διεθνή πρωταθλήματα.

Με τα μάτια στραμμένα στο Ευρωπαϊκό Finn που θα γίνει από 9 έως 17 Μαρτίου στην Ισπανική πόλη Cadiz ο Γιάννης Μιτάκης βρέθηκε και έλαβε μέρος σε ένα διεθνές προπονητικό camp που οργάνωσε ο όμιλος που διοργανώνει και το Ευρωπαϊκό. Σκοπός του Camp ήταν να εξοικειωθούν οι αθλητές με τα νερά της περιοχής αν και οι περισσότεροι αθλητές έχουν ήδη αγωνιστεί στην περιοχή αυτή.

Ο αθλητής του ναυτικού Ομίλου Ελλάδος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να αγωνιστεί στο Athens International Sailing Week που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η ΕΙΟ και αμέσως μετά θα πετάξει ξανά για την Ισπανική πόλη.

Την όλη προσπάθεια του Γιάννη Μιτάκη υποστηρίζει οικονομικά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και οι εταιρίες MUSTO και BMS United Bunkers.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com