Έναρξη αγωνιστικής χρονιάς σκαφών κλάσης J24

IMG_8895-e1518610801672
«Βραδιά των Πρώτων 2017»
15 Μαρτίου 2018
180302_lazer-rio
Laser 4,7 European Youth Championship & Trophy
23 Μαρτίου 2018

Έναρξη αγωνιστικής χρονιάς σκαφών κλάσης J24

IMG_9568-foto-Davide-Casadio-1-1024x439 (1)

Η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς σκαφών κλάσης J24, ξεκινά με πρώτο τον αγώνα που πρόκειται να διοργανωθεί από το Ν.Ο. Ελλάδος στις 14-15 Απριλίου στο Μικρολίμανο (η προκήρυξη αναμένεται σύντομα).

Σε συνέχεια της προσπάθειας και του ενδιαφέροντος των προηγούμενων ετών (μία σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς μπορείτε να αναγνώσετε στο προηγούμενο τεύχος της Διεθνής Κλάσης J24 πατώντας εδώ) και ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που επρόκειτο να διοργανωθεί του χρόνου από τον Ι.Ο. Πατρών, η φετινή χρονιά αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη χρονιά των τελευταίων ετών.

Μία χρονιά που εμπεριέχει ένα αρκετά απαιτητικό αλλά συνάμα αναγκαίο πρόγραμμα αγώνων τόσο για τη βέλτιστη προετοιμασία των πληρωμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν φέτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα J24 στη Γερμανία ή/και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J24 στην Ιταλία όσο και για τη γενικότερη προετοιμασία του Ελληνικού στόλου ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του χρόνου στην Πάτρα.

Μία χρονιά που επίσης σας δίδει την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε καινούργιος Ελληνικούς προορισμούς με τη συμπερίληψη αγώνα του Ν.Ο. Λαγονησίου, υπό την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi, και του Ν.Ο. Τυμπακίου στη νότια πλευρά της Κρήτης, και να γευτείτε τη χαρά συμμετοχής σε δύο διεθνείς αγώνες εντός Ευρώπης, ειδικά δε με τη μοναδική ευκαιρία της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος J24 σε γείτονα χώρα και σε σχετικά μικρή απόσταση (σε αναλογία πάντα με τις τοποθεσίες του παρελθόντος).

Πέραν βέβαια των προαναφερθέντων, ο σχεδιασμός εμπεριέχει τη διοργάνωση της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τον Ι.Ο. Πατρών για 2η συνεχόμενη χρονιά και τους συνήθεις “ύποπτους” ομίλους, στους οποίους οφείλουμε ειδική μνεία καθώς εδώ και πολλά συνεχόμενα χρόνια υποστηρίζουν τα πεπραγμένα της Ελληνικής Κλάσης Σκαφών J24, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε τη συμβολή και των υπολοίπων ομίλων που κατά το παρελθόν έχουνε φιλοξενήσει αγώνες της Ελληνικής Κλάσης Σκαφών J24.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Βέβαια, η επιτυχία κάθε αγωνιστική χρονιάς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σταθερή συμμετοχή και υποστήριξη των πληρωμάτων όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα τη διαχρονική παρουσία της Ελληνικής Κλάσης Σκαφών J24.

Προς προετοιμασία του τελικού σας σχεδιασμού συμμετοχής στους αγώνες της κλάσης και προς μείωση του κόστους των μετακινήσεων, αναφέρουμε ότι:
α) έχει ήδη διεκπεραιωθεί η φιλοξενία των σκαφών μεταξύ του αγώνα του Ι.Ο. Πατρών και Ν.Ο. Λαγονησίου στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi,
β) για τα πληρώματα που σκοπεύουνε να συμμετέχουνε τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο με το σκάφος τους, έχουμε έρθει ήδη σε μία πρώτη συνεννόηση με την Ιταλική Κλάση J24 προς φιλοξενία των σκαφών μεταξύ των δύο διοργανώσεων, και
γ) βρισκόμαστε στη διαδικασία διεκπεραίωσης και της φιλοξενίας των σκαφών μεταξύ του αγώνα του Ν.Ο. Ελλάδος και του Ι.Ο. Πατρών στην Αθήνα.
Τελειώνοντας, στα πληρώματα που έχουνε σκοπό να συμμετάσχουνε είτε στο Πανευρωπαϊκό είτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με το σκάφος τους, συνιστούμε να προβούνε στον προγραμματισμό τους τουλάχιστον 1 με 2 μήνες πριν, ειδικά σε ότι αφορά στην κράτηση αλλά κυρίως έκδοση των εισιτηρίων λόγω της αυξημένης κίνησης τους μήνες του καλοκαιριού.

Εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Κλάσης J24, βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και σας περιμένουμε όλους στο στίβο!

Όπως και κάθε χρονιά των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών, η ΑΝΕΚ LINES – BLUE STAR FERRIES είναι για ακόμα μια χρονιά δίπλα μας με την ευγενική της χορηγία έκπτωσης στις μεταφορές των αθλητών, σκαφών, και αυτοκινήτων.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com