Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου 470 Sailing Team

The first stop of World Sailing's 2017 World Cup Series will see over 450 competitors race across the ten Olympic classes from Regatta Park at Coconut Grove, Miami from 24 – 29 January. Image free of editorial rights. @Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing
Επερχόμενοι Διεθνείς Αγώνες
14 Φεβρουαρίου 2017
olympionikon
Κύπελλο Ολυμπιονικών 2017 ΙΟΠειραιώς – Αποτελέσματα
20 Φεβρουαρίου 2017

Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου 470 Sailing Team

The first stop of World Sailing's 2017 World Cup Series will see over 450 competitors race across the ten Olympic classes from Regatta Park at Coconut Grove, Miami from 24 – 29 January. Image free of editorial rights. @Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing

Η ιστιοπλοΐα ανέκαθεν αποτελούσε για τη χώρα μας τη μηχανή παραγωγής μεγάλων διακρίσεων σε ολυμπιακό παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Το καύσιμο σε αυτή τη μηχανή αποτελείται από το ελληνικό ναυτικό DNA και την πολύ σκληρή δουλειά που καθημερινά κάνουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι, που κονταροχτυπιούνται με το χρονόμετρο, δαμάζοντας τον αέρα και τα κύματα. Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άκρως εντυπωσιακό άθλημα, που συνδυάζει δράση που κόβει την ανάσα, τεχνική, στρατηγική, δύναμη και αντοχή. Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να συνδυαστούν όλα αυτά τα στοιχεία μαζί. Να δαμάσεις τα στοιχεία της φύσης και να νικήσεις τους αντιπάλους σου; Να σηκώσεις στο υψηλότερο σημείο του βάθρου, τη σημαία σου, τα όνειρα σου και όλους αυτούς που σε στήριξαν; Και τι ωραία εικόνα για όλους αυτούς που παρακολουθούν αυτή τη συνδυασμένη προσπάθεια!

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε και στο ρευστό διεθνές οικονομικό περιβάλλον, είναι μεγάλη ανάγκη για οποιαδήποτε επιχείρηση να βρει και να χρησιμοποιήσει τα σωστά εργαλεία προβολής των προϊόντων της. Τι πιο αποτελεσματικό για το marketing μιας επιχείρησης να χρησιμοποιήσει νικητές, ανθρώπους πρωταθλητές στη ζωή και τον αθλητισμό. Πόσο αρμονικά μπορούν αλήθεια να δέσουν τέτοιες αμφίδρομες επιτυχημένες συνεργασίες! Μόνο οφέλη μπορεί να έχει μια επιχείρηση αν συνδέσει το brand name της με καθαρούς πρωταθλητές ενός καθαρού εντυπωσιακού αθλήματος άρρηκτα συνδεδεμένου τόσο με την παράδοση και την ιστορία, όσο και με τον υγιή ανταγωνισμό , την υψηλή τεχνολογία, την άρτια τεχνική, την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να ταυτιστούν με την εταιρεία και τα προϊόντα της, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την προώθηση τους.

Η ελληνική ιστιοπλοΐα και οι Έλληνες ιστιοπλόοι λοιπόν, μπορούν ιδανικά να συνεργαστούν με επιχειρήσεις που τις χαρακτηρίζουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της ιστιοπλοΐας, όπως η προσήλωση στο στόχο, η προσοχή στη λεπτομέρεια, και η αποτελεσματικότητα. Όχι μέσω στείρων χορηγιών, αλλά μέσω δομημένων προγραμμάτων marketing , μέσω συνεργασιών που μπορούν να βγάλουν νικητές και τις δύο πλευρές.

Μία χαρακτηριστική περίπτωση ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομάδας, που θεωρείται ιδανική για τέτοια συνεργασία είναι αυτή των Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου , που πλέον έχουν ξεπεράσει το χαρακτηρισμό «ταλέντα» , έχουν ήδη ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμια, χάλκινο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχουν κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 2016. Συνεχίζουν τις πανεπιστημιακές τους σπουδές και έχουν θέσει υψηλότατους στόχους για νέους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους , χαράσσοντας από τώρα πορεία για την επόμενη ολυμπιάδα.

Σπύρος Μήτσου

bridgesailing.com

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com