Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης θα δώσει την εκκίνηση στο 54ο Ράλλυ Αιγαίο

ima
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist
3 Ιουλίου 2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Κυκλάδες 2017
4 Ιουλίου 2017

Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης θα δώσει την εκκίνηση στο 54ο Ράλλυ Αιγαίο

10_IMG_2546

54ο ραλυ αιγαιου

Με την πολύχρονη ιστορία του Ράλλυ Αιγαίου θα συνδεθεί και Σπύρος Γιαννιώτης. Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο θα είναι αυτός που θα δώσει την εκκίνηση για την 54η διοργάνωση. Το «χρυσό» παιδί του ελληνικού αθλητισμού, γνωστό για την αγάπη του στο υγρό στοιχείο, αποδέχτηκε την πρόταση του Πανελληνίου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης και στις 14 Ιουλίου θα βρεθεί σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο υποστηρίζει τον αγώνα.

«Πρόκειται για μία ιστορική διοργάνωση. Θα ήθελα και εγώ να βρισκόμουν σε ένα σκάφος και να αγωνιζόμουν, αλλά για εφέτος θα δώσω την εκκίνηση. Τόσο το δικό μου το άθλημα όσο και η ιστιοπλοΐα έχουν ως βασικό στοιχείο τη θάλασσα. Η ιστιοπλοΐα, βέβαια, έχει και τον αέρα. Το να ταξιδεύεις στη θάλασσα με ένα ιστιοπλοϊκό και να ακούς τους ήχους της θάλασσας πρέπει να είναι κάτι φανταστικό. Ακόμα και ως εικόνα σε ξεκουράζει και σε γαληνεύει. Θα ήθελα να ήμουν σκίπερ σε ένα από τα σκάφη που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση ή έστω πλήρωμα. Ένας άλλος λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Μαραγκουδάκη είναι ότι ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Πολεμικού Ναυτικού, όπου υπηρετώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση», δήλωσε ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και αποκάλυψε ότι μέσα στα σχέδιά του είναι να μάθει ιστιοπλοΐα.

gianniotis

Το 54ο Ράλλυ Αιγαίου αποτελείται από τρεις ιστιοδρομίες ανοικτής θαλάσσης και μία παράκτια διαδρομή. Τα σκάφη θα αποπλεύσουν από τον Πειραιά και θα έχουν ως πρώτο σταθμό τη Σύρο. Στη συνέχεια θα μεταβούν στη Χίο και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στη Σκύρο. Η συνολική διάρκεια της διαδρομής υπερβαίνει τα 300 ν.μ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού. Χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων Jotun.

Ακολουθείστε το 54ο Ράλλυ Αιγαίου στα social media, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube και ζήστε από κοντά τις μοναδικές στιγμές που χαρίζει η διοργάνωσή στα πληρώματα που συμμετέχουν.

 

γραφειο τυπου 1

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com