Ο Δημήτρης Δήμου Πρόεδρος της Παγκόσμιας Κλάσης 470 για την τετραετία 2016 – 2020

boss
O Alex Thomson μεγαλώνει τη διαφορά στο Vendée Globe
14 Νοεμβρίου 2016
IMG_8340
Επερχόμενοι Αγώνες
15 Νοεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Δήμου Πρόεδρος της Παγκόσμιας Κλάσης 470 για την τετραετία 2016 – 2020

ImageHandler2

O Δημήτρης Δήμου ανέλαβε πρόεδρος της Διεθνούς κλάσης 470. Αυτό έγινε στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας στην Βαρκελώνη και αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση για την Ελληνική ιστιοπλοΐα.

Ο Δημήτρης Δήμου, ναυπηγός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξελέγη επικεφαλής της Κλάσης κι αυτό τιμά τον ίδιο προσωπικά και την ελληνική ιστιοπλοΐα που έχει παράδοση στα σκάφη 470 κι έχει χαρίσει στον ελληνικό αθλητισμό Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια. Παλιότερα με τους Ανδρέα Κοσματόπουλο – Κώστα Τριγκώνη και Σοφία Μπεκατώρου- Αιμιλία Τσουλφά και τώρα με τους Παναγιώτη Μάντη – Παύλο Καγιαλή.

Η Ελλάδα έχει γράψει ιστορία στα 470 και η αποστολή του Δημήτρη Δήμου θα είναι πολύ σημαντική. Και για την Κλάση γενικότερα και για τους Έλληνες αθλητές, δεδομένου ότι διαθέτουμε ανδρικά και γυναικεία σκάφη που ήδη έχουν ξεκινήσει πορεία πρωταθλητισμού και το μέλλον τους ανήκει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος του συμβουλίου της Κλάσης 470 εξελέγη και ο μεγάλος Έλληνας ιστιοπλόος Ανδρέας Κοσματόπουλος.

Στην επιτροπή επίσης συμμετέχουν οι:
Iulia Fulicea (ROU),
Gonzalo Heredia (ARG),
David Hughes (USA),
Vincenzo Losito (ITA),
Fernanda Sesto (ARG),
Nino Shmueli (ISR),
Agnieszka Skrzypulec (POL),
Haluk Suntay (TUR)

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com